Onderhoudsabonnement_web

ONDERHOUDSABONNEMENT

AUTO ONDERHOUD VOOR EEN VAST BEDRAG PER MAAND. GEWOON GEREGELD.

Met een onderhoudsabonnement bij Vakgarage Tom is uw auto-onderhoud gewoon geregeld. Geen omkijken naar het onderhoud én uw auto in vakkundige handen.

Met een onderhoudsabonnement bent u verzekerd van jaarlijks uitgebreid onderhoud aan uw auto. En dat allemaal voor een vaste prijs per maand. Met een abonnement is uw auto-onderhoud gewoon geregeld.

U kunt bij ons een onderhoudsabonnement afsluiten voor het onderhoud aan uw auto. Samen met ons stelt u een abonnement samen waarvoor u een vast bedrag per maand betaalt. Wij herinneren u vervolgens aan de afspraken en daarnaast krijgt u ook nog eens aanvullende korting op een eventuele reparatie.

Ontdek ook de voordelen van een onderhoudsabonnement bij Vakgarage Tom!

  • Ieder jaar een uitgebreide jaarbeurt
  • Gratis APK
  • Gratis leenauto
  • 24/7 pechhulp in Europa mogelijk
  • Korting op aanvullende reparaties

Klanten die een onderhoudsabonnement afsluiten vinden het prettig dat hun auto goed wordt onderhouden voor een vast bedrag per maand en dat zij altijd bij ons terecht kunnen. Deze abonnementen bieden we aan in samenwerking met 365 Dagen Mobiel. Zij ondersteunen ons in het aanbieden van de onderhoudsabonnementen met een online tool. Zo nemen ze een deel van onze administratie weg en zorgen zij bijvoorbeeld ook voor de automatische berichtgeving.

Wilt u meer weten?