APK KEURING IN Landgraaf

Iedere auto zal eraan moeten geloven, de APK keuring. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. De keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen, verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Vakgarage Tom bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring in Landgraaf. Vakgarage werkt merkonafhankelijk en is daarom altijd in staat uw auto te keuren. Alle Vakgarages zijn RDW-erkend. Rij langs in Landgraaf om de auto te keuren.  

APK BIJ Vakgarage Tom IN Landgraaf

Bent u woonachtig in Landgraaf en bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor de APK van uw auto? Bij Vakgarage Tom bent u gegarandeerd van persoonlijke service, uitstekend vakwerk en altijd één bij u in de buurt. Bij Vakgarage staan wij garant voor deze kwaliteit. U kunt ons vinden aan de Heerlenseweg 204 in Landgraaf. We bedienen niet alleen klanten in de omgeving van Landgraaf maar ook in omliggende plaatsen. 

Uw auto kan twee maanden voorafgaande aan het aflopen worden gekeurd. Het keuren van uw auto zonder afspraak is niet mogelijk omdat we onze klanten de nodige tijd willen geven die daarvoor nodig is en teleurstelling willen voorkomen. Plan nu makkelijk en snel een afspraak in de afspraakmodule of neem contact op via telefoonnummer (045) 511 66 97 of mail naar info@vakgaragetom.nl

 APK keuring in Landgraaf, in de provincie Limburg? Klik op onderstaande button om een afspraak te maken. 

Maak nu een afspraak!