Kleine beurt in Landgraaf

Bij Vakgarage Tom wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Tom niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Tom voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Landgraaf altijd langs Vakgarage Tom om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Landgraaf? Kom dan langs Heerlenseweg 204 in Landgraaf (Limburg). Of neem contact op via mail info@vakgaragetom.nl of bel naar (045) 511 66 97.

Contactgegevens

Vakgarage Tom
Heerlenseweg 204
6371 HX Landgraaf

tel.: (045) 511 66 97
mail: info@vakgaragetom.nl